Відомий український боксер поставив під сумнів перемогу Усика в бою з Ф’юрі: у чому причина

Читать на русском
Автор
1038
Дерев’янченко жодного разу не брав титул
Дерев’янченко жодного разу не брав титул. Фото twitter.com/DAZNBoxing

Українець сумнівається у здібностях співвітчизника

Відомий український боксер Сергій Дерев’янченко, який неодноразово був претендентом на чемпіонський титул у середній вазі, дав несподіваний прогноз на майбутній бій між чемпіонами у надважкій вазі Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі. Як відомо, їхнє протистояння пройде 17 січня.

На думку Дерев’янченка, його співвітчизник не є фаворитом протистояння. Слова українця наводять на сайті Національної ліги професійного боксу України (НЛПБО).

"Трохи більше віддаю перевагу Ф’юрі. Хоча і вважаю, що в останньому проведеному поєдинку (з Френсісом Нганну) він програв. Вважаю, що якщо він виглядатиме так само і проти Усика, то Олександр повинен його проходити", — сказав Сергій.

При цьому він визнав, що Усік добре рухається в рингу і йому потрібно використовувати роботу ніг проти Ф’юрі.

"Адже він нижчий, у нього менший розмах рук. Питання в тому, як "розсмикуватиме" і витягуватиме на себе. Адже якщо працювати на середній, а потім розривати дистанцію, то Ф’юрі його може на цьому підловлювати за рахунок довжини рук", — додав він.

Деревянченко вважає, що Ф'юрі при цьому непогано вдається діяти в захисті.

"Він заплутує своїми рухами, і Олександру буде непросто по ньому потрапити. Можливо навіть, що правильніше сказати, що шанси в цьому бою 50/50. Кожен з них має свої козирі. Є ті моменти, за рахунок чого вони можуть перемогти", — завершив він.

Раніше "Телеграф" писав про те, що Усик у бою з Ф’юрі хоче помститися за іншого українця.