"З тим розібралися, ще один залишився": промоутер Ф’юрі згадав іншого українця, говорячи про Усика

Читать на русском
Автор
Промоутер Ф’юрі дав невтішний прогноз на бій для Усика Новина оновлена 31 січня 2024, 13:34
Промоутер Ф’юрі дав невтішний прогноз на бій для Усика. Фото fightnews.info

Френк Уоррен упевнений у перемозі свого підопічного

Менше трьох тижнів залишається до бою Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі за титул абсолютного чемпіона світу з боксу. Промоутер британського боксера Френк Уоррен опублікував спільне фото українських чемпіонів минулого та сьогодення – Володимира Кличка та Олександра Усика.

На зображенні Кличка у жартівливій формі імітує удар у щелепу Усика. Фото опубліковано на персональній сторінці Уорена в Інстаграмі.

До фотографії промоутер британця доклав свій однозначний прогноз на бій. "З тим розібралися, ще один залишився", – підписав фото Уоррен, маючи на увазі перемогу Ф’юрі над Володимиром Кличком у 2015 році та майбутній поєдинок Ф’юрі проти Олександра Усика.

Поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між британцем Тайсоном Ф’юрі та українцем Олександром Усиком відбудеться 17 лютого 2024 року. Місцем проведення бою стане Саудівська Аравія.

Букмекери вважають фаворитом майбутнього поєдинку британського боксера. На перемогу Ф’юрі можна поставити з коефіцієнтом 1,84. Виграш Усіка оцінюється в 2,04. Нічия, як найменш ймовірний результат у боксі, оцінена коефіцієнтом 15,00.

Як повідомляв "Телеграф", за кілька тижнів до бою українець заявив, що давно знав про свій бій проти цього суперника. Усик заявив, що готувався до цього бою ще з того часу, як Ф’юрі переміг його співвітчизника Володимира Кличка.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу