"Ф’юрі виявив неповагу": Усик наїхав на "Циганського короля" (відео)

Читать на русском
Автор
1557
Олександр Усик
Олександр Усик. Фото www.facebook.com/Alexanderusyk

Український боксер закликав британця більш відповідально ставитися до своєї роботи

Чемпіон світу з боксу за версіями WBA/WBO/IBF/IBO українець Олександр Усик дорікнув Тайсону Ф’юрі в неповазі після скасування бою, запланованого на 17 лютого. Український боксер розповів, що він змушений був пропустити заради бою з британцем.

Також він закликав суперника ставитись до своєї роботи більш відповідально на прес-конференції, присвяченій скасування бою:

"Я нікого не засуджую. Але справа в тому, що ми повинні ставитися до своєї роботи серйозніше, це дуже важливо, і ми повинні бути обережними. Ми повинні ставитися до цього професійно. Ми повинні проводити щохвилини на рингу з наміром виявити повагу до опоненту.

Судити когось за його помилки – це слабкість. Я почуваюся дуже добре, і навіть якщо хтось намагається грати зі мною, вони грають за моїми правилами. Я пожертвував усіма датами, які хотів провести з сім’єю: Різдвом, Новим роком, днем народження другого сина та народженням доньки. Я мав бути поряд зі своєю дружиною", — заявив Усик.

Суперники мали провести бій за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі, проте поєдинок було перенесено через травму британця, який отримав траму у спарингу. Нагадаємо, що новою датою об’єднавчого бою обрано 18 травня.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу