Київ застиг у величезних заторах: де зараз не проїхати

Читать на русском
Автор
1309
Причина заторів - велика кількість ДТП
Причина заторів - велика кількість ДТП. Фото Патрульна поліція Києва

Актуальна інформація для водіїв та пасажирів

У Києві в понеділок, 5 лютого, утворилися численні затори на дорогах. Причиною кілометрових тягучок стало одразу кілька аварій, які сталися в різних районах столиці.

За попередніми даними, у ДТП ніхто із людей серйозно не постраждав. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Києва, а також у столичних Телеграм-каналах.

Зокрема, повідомляється, що рух значно ускладнено на вулиці Академіка Заболотного в бік Столичного шосе. Тут дорогу не поділили два легковики і через це утворився затор.

Рух ускладнений у напрямку Столичного шосе

Також затори спостерігаються біля повороту на парк Феофанія у бік ТРЦ "Атмосфера". Тут сталася аварія за участю одразу трьох автомобілів. Внаслідок ДТП дві смуги руху з п’яти були заблоковані.

Затори спостерігаються у бік ТРЦ "Атмосфера"

Крім цього, повідомляється про те, що тягучка спостерігається і на проспекті Леся Курбаса. Тут рух транспорту практично повністю зупинився і проспект виявився "паралізованим".

Киянам радять ретельно планувати маршрути своїх поїздок, щоб не запізнитися та дістатися місця призначення вчасно.

Пробки на проспекті Леся Курбаса

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що в Оболонському районі Києва два автомобілі зіткнулися "лоб у лоб". Внаслідок цього постраждало п’ятеро людей, серед яких — семирічна дитина.