На Майдані у Києві десятки людей зібралися, щоб повернути Залужного (відео)

Читать на русском
Автор
6084
Фото "Телеграф"

Думки українців у мережі розділилися

У п’ятницю, 9 лютого, за добу після відставки головнокомандувача ЗСУ у столиці України зібрався мітинг. Прихильники генерала вимагають повернути його на колишню посаду.

Про це свідчать відео у мережі. Мітингувальник тримають у руках плакати з написами "Поверніть Залужного". Також вони скандують "Зелю геть".

Як з’ясувалося, ймовірно, організатором акції протесту є відомий блогер та критик Зеленського Карл Волох. 8 лютого він на своїй сторінці у Facebook написав таке:

"Думаю, варто і нам з вами порадитись щодо зміни стратегії та нових підходів – про що так турбується президент Зеленський. Я планую це почати завтра о 17-й біля стели".

Варто зазначити, що ця подія в українців викликала чималий резонанс, але думки розділилися. Вони варіюються від позитивного ставлення до акції до негативного.

Варто зазначити, що після заходу сонця акція зменшила обороти і люди потихеньку почали розходитися. Хоча деякі поки що не планують цього робити.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що австралійський генерал прокоментував відставку Залужного та розповів, чому зараз не надто вдалий час для таких перестановок.