У Києві шукали 12-річного хлопчика, який зник безвісти: де вдалося його знайти

Читать на русском
Автор
1361
У Києві зник Олександр Кушнеров Новина оновлена 17 квітня 2024, 19:46
У Києві зник Олександр Кушнеров. Фото Колаж "Телеграфу"

У поліції повідомили особливі прикмети хлопчика

Правоохоронці у столиці розшукують 12-річного Олександра Кушнерова. Він вийшов на вулицю і з того часу інформація про його місцеперебування невідома.

Увечері 16 квітня дитина вийшла з дому і з того часу так і не повернулася. Рідні хлопчика повідомили про подію правоохоронців наступного дня. Про це розповіли на сторінці Поліції Києва у Facebook.

Наразі до пошуку дитини залучено весь особовий склад Святошинського управління поліції. Громадськість також закликають допомогти встановити місцеперебування зниклого хлопчика.

Оновлено: Поліція Києва повідомила, що їм вдалося розшукати Сашка. Хлопчик зайшов до магазину, де його за орієнтуванням впізнав охоронець та повідомив поліцію. Далі правоохоронці швидко прибули на місце та забрали дитину. Жодні протиправні дії щодо нього не відбувалися, життю та здоров'ю малолітнього нічого не загрожує.

Особливі прикмети:

  • світле волосся;
  • маленький зріст;
  • худорлява статура.

Був одягнений у день зникнення:

  • у чорну куртку із зеленими смужками,
  • чорні спортивні штани
  • чорні кросівки.

Усіх, хто володіє актуальною інформацією про місцеперебування Олександра Кушнерова, просять негайно повідомити про це у Святошинське управління поліції за номером 0938609058 або на лінію 102.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у Києві няня жорстоко била дитину прямо у громадському транспорті.