У київському під'їзді сталася дивна крадіжка: "герої" потрапили в об'єктив камери спостереження (відео)

Читать на русском
Автор
935
Ілюстрація Новина оновлена 09 травня 2024, 12:00
Ілюстрація. Фото Колаж "Телеграфу"

Поведінка хлопців викликає багато питань

У Деснянському районі Києва двоє молодих хлопців викрали з під’їзду ікону — їх неадекватний вчинок потрапив до об’єктиву камери відеоспостереження. У соцмережах "героїв" вирішили зробити знаменитими, оскільки така зухвала поведінка обурила громадськість.

Варто зазначити, що в останній момент хлопці помітили камеру у під’їзді, проте це їх не зупинило. З якою метою вони забрали ікону, залишається тільки здогадуватися.

Так, у багатоповерховому будинку розташованому на Троєщині в об’єктив камери відеоспостереження потрапили двоє хлопців, які ввечері заходять у під’їзд. Вони помічають ,що на поштових скриньках на першому поверсі місцеві жителі залишили м’які іграшки та ікону.

Хлопці деякий час дивляться на скриньки, а потім беруть до рук ікону, яку забирають із собою.

У соцмережі це відео підписали так: "Випадок на Троєщині в під’їзді. Люди повинні знати цих "героїв", які зараз крадуть ікону, а завтра чиюсь хату обнесуть".

Насправді вчинок хлопців виглядає дійсно дивно і навіть неадекватно. Сподіватимемося, що "героїв" відео впізнають і вони повернуть ікону на місце.

Інцидент стався на Троєщині

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що під Києвом чоловік убив власного сина та відрізав йому голову кухонним ножем. Після цього зловмисник відвіз труп у лісосмугу, а голову сховав у чагарниках біля ЖК.