Велика пожежа у Києві: з'явилися подробиці та фото з місця (оновлено)

Читать на русском
Автор
6107
Колаж "Телеграфу" Новина оновлена 21 серпня 2024, 09:43

На місце вже виїхали швидкі та пожежні

У Києві сталася велика пожежа у будівлі біля торгового центру Gorodok. Над місцем події підіймаються клуби чорного диму.

Про це у середу, 21 серпня, повідомляє "Телеграф". Зазначимо, що у цій будівлі розташований магазин "Фокстрот".

Наразі причина займання залишається невідомою. У мережі повідомляють, що на місце пожежі виїхали машини швидкої допомоги.

Йдеться про будівлю, яка розташована на Почайній. Через дорогу знаходиться торговий центр Gorodok.

Відповідно до повідомлень із соціальних мереж, до палаючої будівлі вже прибули пожежники.

За опублікованими відео видно, що горить фасад будівлі. Однак поки що точно невідомо, в чому причина виникнення спалаху.

Також поки що немає даних про те, чи знаходилися всередині приміщення люди на момент виникнення пожежі.

Оновлено

Займання сталося на 2 поверсі, шестиповерховому офісному будинку на проспекті Степана Бандери. Пожежу було ліквідовано о 08:09 на площі 40 кв. м. Про це повідомили у ДСНС Київської області.

"Рятувальники деблокували двох із ліфтової кабіни й вивели їх на свіже повітря. На щастя, люди не постраждали. Причину пожежі встановлюватимуть правоохоронці", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в Подільському районі Києва неподалік Київської гавані сталася масштабна пожежа. Як з’ясувалося, під час гасіння пожежі рятувальники виявили одного потерпілого із підозрою на отруєння продуктами горіння. Його передали працівникам медичної служби.