Олена Зеленська у чорній блузі з патріотичною брошкою виступила перед парламентарями ПАРЄ (фото)

Читать на русском
Автор
1076
Олена Зеленська стала справжньою іконою стилю в Україні Новина оновлена 26 січня 2024, 16:17
Олена Зеленська стала справжньою іконою стилю в Україні. Фото Getty Images

Перша леді захоплює своїми елегантними образами

Перша леді України Олена Зеленська, яка до президентства Володимира Зеленського та повномасштабної війни в Україні була абсолютно непублічною особою, нині нарівні з чоловіком представляє Україну на міжнародній арені. Закордонні візити та зустрічі Олени Зеленської завжди відбуваються під пильною увагою преси, як української, так і іноземної.

Так, 25 січня перша леді виступила онлайн на термінових дебатах "Становище дітей України", які відбулися на полях зимової сесії Парламентської асамблеї Ради Європи у Страсбурзі. Кадри цього виступу опублікували в телеграм-каналі Олени Зеленської.

Для виступу перед парламентарями та обговорення серйозної проблеми Олена Зеленська обрала стриманий елегантний образ. На ній була строга чорна блуза і сірий жакет, на комірі якого красувалася патріотична брошка-тризуб.

Олена Зеленська
Олена Зеленська з брошкою-тризубцем

Зазначимо, що ювелірна брошка на піджаку Олени Зеленської дуже схожа на прикрасу українського бренду Gunia Project.

брошка тризуб
Скріншот із сайту бренду Gunia Project

До речі, перша леді часто носить прикраси цього бренду, зокрема, використовувала їх у своїх образах під час відвідування Конгресу США влітку 2022 року.

Раніше "Телеграф" розповідав, що перша леді України розповіла, як змінився Володимир Зеленський під час війни. За словами Олени Зеленської, наразі вона дуже рідко бачить свого чоловіка.