Ось єдиний денім-тренд, про який ви маєте знати у 2024 році (фото)

Читать на русском
Автор
1190
Модні джинси 2024 підходять до будь-якого стилю
Модні джинси 2024 підходять до будь-якого стилю. Фото Freepik

Настав момент оновити свій гардероб

У 2024 році класичні сині або чорні модні джинси поступляться дорогою новому тренду — сірому деніму. Після вибуху популярності коричневого деніму, який завоював світ моди минулого, 2023-го року, сірий колір стане незаперечним героєм цього року.

Як зазначає Vogue, безліч дизайнерів та модних домів вже представили свої інтерпретації сірого деніму в колекціях на весну/літо 2024. Вони стверджують, що сірі джинси можуть стати універсальною та невіднятною частиною будь-якого гардероба, підходячи до будь-якого стилю та образу.

Які джинси будуть модними у 2024 році

У своїй колекції Loewe вразив високою посадкою сірих джинсів, замінивши ними традиційні штани костюма та переосмисливши тенденції офісної моди. Diesel, залишаючись вірним своєму стилю, представив стирані сірі джинси, а Марія Грація К'юрі для Dior створила з сірого деніму елегантний ансамбль у вигляді спідниці та куртки, який підходить як для повсякденного носіння, так і для особливих випадків.

з чим носити широкі джинси
які джинси в моді 2024
модна джинсова спідниця
модні сірі джинси

Будь то широкі штани, звужені джинси, на низькій або високій посадці, а може навіть спідниця, сукня або жакет – сірий денім був помічений всюди на вулицях під час Тижня моди, витісняючи споконвічні сині та чорні джинси. Отже, настав момент оновити свій гардероб і додати до нього чарівні сірі джинсові вироби.

Раніше "Телеграф" розповідав, як вибрати джинси по фігурі. Від цього залежить, яка посадка вам найкраще підходить – висока, середня чи низька.