Прямо з подіуму у ваш ультрамодний лук: топ-5 моделей джинсів, які викликали фурор (фото)

Читать на русском
Автор
1074
Модні джинси легко вписати у будь-який образ
Модні джинси легко вписати у будь-який образ. Фото Freepik

Дивіться у добірці, з чим поєднувати джинси

Колекційні покази сезону весна-літо 2024 року вразили любителів та професіоналів у світі моди своєю різноманітністю та яскравістю. Джинси продовжують залишатися в тренді, перетворюючись із повсякденного одягу на головний елемент стильного образу.

Vogue зібрав п’ять моделей джинсів, які будуть на піку популярності наступного сезону. Дивіться далі, щоб обрати свій образ!

Які джинси будуть модними у 2024 році

  • Чорні джинси в стилі vintage

Альтернативна елегантність цього тренду підкорила серця – чорні вінтажні джинси стали зіркою гардеробу 2024 року. Створіть total black look, поєднавши у вигляді контрастні металеві елементи.

які джинси в моді 2024
Колекція Diesel. Фото: Vogue
  • Мішкуваті джинси з незвичайними деталями

Моделі з вільною посадкою створюють модний та незвичайний образ. Дизайнери рекомендують поєднувати їх із топами з принтом polka-dot або варіантами з квітковими аплікаціями для ультрамодного лука.

джинси стиль
Показ Gucci. Фото: Vogue
мішкуваті джинси
Valentino. Фото: Vogue
  • Прямі джинси у стилі 1990-х

Прямі джинси середньої чи високої посадки – візитна картка стилю 1990-х. Tove та Bally зробили цей тренд актуальним у новому сезоні. Прості та зручні моделі будуть популярні протягом усього року.

з чим носити джинси
Bally. Фото: Vogue
джинси у тренді 2024
Tove. Фото: Vogue
  • Світлі джинси

Світлий денім стане ідеальним вибором для сезону весна-літо. Loewe представили світлі джинси на подіумі, зробивши їх стильним та практичним елементом гардероба. Вони чудово поєднуються зі зручними светрами та приталеними жакетами.

трендові джинси
Loewe. Фото: Vogue
  • Темно-сині джинси

Елегантні джинси у темних тонах ідеально підійдуть для створення стильних образів. Вони подовжують силует навіть при виборі низької посадки та легко поєднуються з різними предметами гардероба. Відмінний вибір для повсякденного носіння або вечірніх виходів.

модні джинси 2024
Міу Міу. Фото: Vogue

Ці моделі стануть чудовим вибором для стильних образів у сезон весна-літо 2024 року. Вони підкреслять ваш індивідуальний стиль та допоможуть створити ефектні образи для різних випадків.

Раніше "Телеграф" розповідав, із чим носити джинси. Так їх стилізують топмоделі у повсякденному житті.