Названо наймоднішу річ весни 2024: з чим носити бордовий тренч

Читать на русском
Автор
Тренч - універсальний верхній одяг на весну
Тренч - універсальний верхній одяг на весну. Фото Згенеровано ШІ (Телеграф)

Як стилізувати бордовий тренч

Оскільки у 2024 році в моді сміливі та яскраві речі та кольори, бордовий тренч — тренд цієї весни. Він здатний урізноманітнити будь-який лук і зробити його більш стильним. Однак варто знати, з чим ідеально поєднується бордовий тренч.

Пальта такого крою можна комбінувати з різними стилями та обирати будь-які відтінки. Бордовий відтінок був трендом взимку цього року, і не залишить нас навесні. Про це пише Vogue.

З чим носити бордовий тренч

Тренч цього відтінку гарно поєднується і зі спортивним стилем, одягнувши його з кепкою та джогерами, і з діловим, прикрасивши ним брюки і чоботи на підборах. Стильний вигляд матиме монохромний бордовий образ з цим тренчем.

Бордовий тренч
Фото: vogue.ua
Стилізація бордового тренчу
Фото: vogue.ua
Бордовий тренч і джинси
Фото: pinterest

Найкраще тренч цього відтінку поєднується з чорним та бордовим кольорами. Також створить гарний ансамбль у комбінації з бежевим. Ви будете в центрі уваги, якщо поєднаєте бордовий тренч з білим кольором. Наприклад, джинси білого кольору або светр.

Бордовий тренч
Фото: Згенеровано ШІ (Телеграф)

Бордовий тренч — універсальна річ, яка повинна бути в гардеробі кожної модниці цієї весни. Це пальто точно варто придбати.

Раніше "Телеграф" розповідав, як стилізувати бомбер. Цю куртку можна носити не лише з джинсами.