Дівчата, час настав! З чим носити шкіряні шорти цієї весни, щоб бути іконою стилю (фото)

Читать на русском
Автор
З якими колготками найкраще поєднувати шкіряні шторти Новина оновлена 08 квітня 2024, 17:40
З якими колготками найкраще поєднувати шкіряні шторти. Фото Pinterest

Стиліст дала поради модницям, як і з чим носити шкіряні шорти

Чорні шкіряні шорти є в гардеробі багатьох модниць, і саме навесні настає їх час. Однак, поки холодно носити шорти на голі ноги, можна урізноманітнити образи колготками. "Телеграф" вже розповідав, які купальники будуть в тренді влітку 2024 року, а сьогодні ділиться, як і з чим носити чорні шкіряні шорти навесні.

Найчастіше дівчата обирають чорні шкіряні шорти з високою талією та широкими штанинами, а носити їх можна з колготками різних відтінків. За словами стиліста Лесі Сігнєєвої, чорні шорти допомагають створювати стильні образи. Однак потрібно правильно їх поєднувати з іншим одягом.

як носити шкіряні шорти

Стиліст каже, що класичним варіантом вважається поєднання чорних шкіряних шортів з чорними колготками та взуттям у тон. Однак, можна носити шорти з тілесними колготками. Щоправда, треба враховувати, що в цьому випадку колготки візуально повнитимуть. Ще один варіант — носити чорні шкіряні шорти з колготками в тон іншого одягу. Наприклад сині колготки із синім светром та чорними шортами.

Для сміливіших модниць підійде варіант поєднання шорт з темними колготками з візерунками. Найкраще обирати колготки в дрібний горох чи геометричні фігури чи дрібну сіточку.

Що стосується взуття, то шорти чудово поєднуються із взуттям будь-якої висоти, як з підборами, так і з танкеткою.

Раніше "Телеграф" розповідав про п’ять трендових головних уборів на весну 2024 року. Кожна модниця знайде собі щось до смаку.