Настав час оновити гардероб: найбільш трендові сукні на літо 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
703
Настав час оновити гардероб суконь на літо Новина оновлена 09 травня 2024, 08:51
Настав час оновити гардероб суконь на літо. Фото Pinterest

Які моделі та фасони суконь будуть у моді цього літа

Незабаром літо, а значить саме час оновити гардероб стильними сукнями на новий сезон. "Телеграф" вже розповідав про трендові сарафани на літо, а сьогодні ділиться, які сукні будуть у тренді у новому літньому сезоні.

Як виявилося, серед топових моделей та фасонів білі, прозорі та асиметричні сукні, пише focus.ua. У таких вбраннях ви точно будете іконою стилю цього літа.

Які сукні будуть у тренді влітку 2024 року

Біле плаття

У новому сезоні модницям варто звернути увагу на білу сукню незалежно від фасону. Популярними будуть і легкі повітряні сукні, і більш елегантні та витончені. Білий колір – ось головний акцент.

біле плаття на літо
Фото: Pinterest

Прозоре плаття

Одним із найгарячіших трендів на літо 2024 стануть прозорі сукні. Однак потрібно вибирати зручні фасони, адже таке вбрання не просто стилізувати у гарні образи. Однак правильно підібрана прозора або напівпрозора сукня зробить вас жіночнішою та елегантнішою.

прозоре плаття
Фото: Pinterest

Сукня з квітковим принтом

Красивий квітковий принт на сукні — це завжди про легкість і жіночність. Будьте особливо прискіпливі при виборі сукні з таким візерунком, щоби не виглядати, як жінка в домашньому халаті.

квітковий принт, сукня
Фото: Pinterest

Асиметрична сукня

Головним трендом літа стануть асиметричні сукні на одне плече. Це універсальний та трендовий варіант для створення стильних образів на літо.

сукня на одне плече
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, які трендові відтінки мають бути у вашому літньому гардеробі. Від металіка до ніжного персика та нейтрального рожевого.