В Єкатеринбурзі горить колонія суворого режиму: навчання минули "вдало" (фото, відео)

Читать на русском
Автор
1892
Колонія ІК-10 горить Новина оновлена 03 жовтня 2024, 19:13
Колонія ІК-10 горить. Фото Колаж "Телеграфу"

У цій колонії сидять особливо небезпечні злочинці

У Єкатеринбурзі сталася надзвичайна подія — спалахнула пожежа на території колонії суворого режиму ІК-10. Вогонь охопив значну площу.

Надзвичайна подія сталася одразу після завершення спільних пожежно-тактичних навчань Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) та Міністерства надзвичайних ситуацій (МНС).

За повідомленням Головного управління Федеральної служби виконання покарань (ГУФСІН), вогонь охопив покрівлю цеху з фарбування металу. Поруч з колонією розташований завод "Уралеластотехніка". Працівники підприємства зазначили, що не чули жодних вибухів чи "хлопків" як вони це називають, а також не бачили, як саме розгорялася пожежа.

Згідно з інформацією від МНС, повідомлення про займання на вулиці Монтерській надійшло о 18:29. Пожежа охопила площу 400 квадратних метрів, зачепивши покрівлю адміністративної будівлі поблизу колонії.

О 19:50 до місця події прибула карета реанімації. На місці також працювали співробітники поліції, забезпечуючи правопорядок та безпеку.

Регіональне управління МНС повідомило про успішне гасіння пожежі. О 19:18 вогонь вдалося локалізувати на площі 400 квадратних метрів, а вже о 19:23 відкрите горіння було повністю ліквідовано. За інформацією місцевих ЗМІ, постраждалих немає.

Довідка. ІК-10 — це установа з посиленим режимом утримання. Такі колонії призначені для утримання особливо небезпечних злочинців та рецидивістів.

Раніше "Телеграф" також розповідав те, що після атаки безпілотників у Росії спалахнула пожежа. Внаслідок падіння уламків у полі спалахнула трава.