Ще один український підліток став жертвою нападу в Німеччині: що каже поліція

Читать на русском
Автор
Німецька поліція
Німецька поліція. Фото shutterstock.com

Хлопець з України потрапив у лікарню після нападу в Меттмані

У Німеччині українського юнака побили невідомі, після чого він отримав серйозну травму голови. Підліток був госпіталізований.

Генеральне консульство України в Дюссельдорфі надає постраждалому консульську допомогу. Про це повідомив представник МЗС Олег Ніколенко.

Як повідомляє німецька поліція, інцидент стався в місті Меттмані у суботу, 10 лютого. Хлопець посварився з незнайомцем у кебабному ресторані, який вдарив його по голові невідомим предметом.

Нападник втік з місця злочину, а свідки викликали швидку допомогу. Поліція розпочала розслідування інциденту, який має ознаки ксенофобського злочину.

За даними правоохоронців, нападник зробив образливі заяви на національній основі перед тим, як вдарити підлітка.

Поліція звертається до свідків, які можуть мати будь-яку інформацію про нападника або його предмет, яким він завдав удару. Є вже деякі прикмети нападника: це чоловік зростом близько 1,92 метра, міцної статури, зі світлим волоссям та центральноєвропейською зовнішністю. Припускається, що він — поляк.

Раніше "Телеграф" писав, що стали відомі нові подробиці вбивства молодого українського баскетболіста Володимира Єрмакова в Німеччині. Трагедія сталася увечері у неділю, 11 лютого.