Дев’ять ножових поранень: відомі деталі вбивства українського баскетболіста в Німеччині

Читать на русском
Автор
1299
Володимир Єрмаков загинув напередодні в Оберхаузені
Володимир Єрмаков загинув напередодні в Оберхаузені. Фото ФБУ

Трагедія сталася на автовокзалі, коли спортсмен збирався їхати у Франкфурт.

Стали відомі нові подробиці вбивства молодого українського баскетболіста Володимира Єрмакова. Трагедія сталася увечері у неділю, 11 лютого.

Злочин стався на автовокзалі Оберхаузена поблизу головного залізничного вокзалу. 15-річний злочинець завдав двом українцям загалом 9 ножових поранень у груди та живіт, повідомляє Bild. 17-річний Єрмаков помер під час екстреної операції, його 18-річний товариш по команді Артем Коваленко вижив.

"Близько 8 години вечора двоє спортсменів їхали автобусом від торгового центру "Центро" до головного залізничного вокзалу. Вони зіткнулися з іншими молодими людьми. Українці, ймовірно, були спровоковані. Баскетболісти вийшли з автобуса на головному вокзалі, щоб сісти на потяг до свого будинку в Дюссельдорфі, й миттєво зазнали нападу", — зазначає джерело.

Поліції вдалося швидко ідентифікувати нападаючого, використовуючи відеозаписи з місця злочину. Головним підозрюваним є 15-річний студент німецько-турецького походження із Гельзенкірхена. Він уже відомий поліції як серйозний злочинець, який вчинив кілька нападів та пограбувань. Другою спочатку заарештованою людиною, як повідомляється, був 14-річний підліток німецько-грецького походження з Херне, який також відомий поліції. Згодом його звільнили з-під арешту, оскільки не вдалося довести підозру.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу