Майбутня зірка українського футболу була нарозхват у Європі

Читать на русском
Автор
У юному воротарі були зацікавлені багато грандів
У юному воротарі були зацікавлені багато грандів. Фото Instagram. Илья Волошин

Агент футболіста підтвердив інтерес "Ювентуса" та "Боруссії"

Агент українського воротаря мадридського "Реала" Іллі Волошина Максим Терещенко розповів, що його клієнтом цікавилися туринський "Ювентус" та дортмундська "Борусія".

Також він зазначив, що не знає про інтерес до гравця низки інших команд в інтерв’ю "Трибуні".

"ЗМІ писали, що їм також цікавилися "Бенфіка" та "Спортінг", я про це не знаю. Можливо, до клубу і надходили якісь пропозиції. За днів 10 до підписання контракту з "Реалом" дзвонили з "Ювентуса" – запрошували на тиждень, хотіли також все показати.Вони подвоювали суму трансферу, пропонували кращі умови Іллі, але ми навіть не розглядали цей варіант.Ілля йшов до цього довго, вивчав мову, йому подобається Іспанія.Був варіант з "Боруссією", він до Німеччини не захотів, до Італії також".

Волошин є вихованцем ДЮСШ міста Новомосковськ (Дніпропетровська область), де грав із 2014 року по 2019 рік. 2022 року юний кіпер поїхав до Іспанії. У сезоні 2023/24 Ілля провів 8 сухих матчів із 11 за "Райо Махадаонда".

Раніше повідомлялося, що "Реал" офіційно підписав ще одного українського гравця. У складі мадридського клубу окрім Волошина виступає Андрій Лунін, який також є голкіпером.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу