"Будемо розмовляти крізь ґрати": Міша Крупін різко заговорив про зрадника Бардаша

Читать на русском
Автор
Міша Крупін має певні претензії до експродюсера Бардаша Новина оновлена 07 липня 2024, 13:18
Міша Крупін має певні претензії до експродюсера Бардаша. Фото Інстаграм Міші Крупіна

Артист висловився про зрадника

Популярний співак Міша Крупін, який нещодавно зізнався, що займався "музичною проституцією", зробив ще одну заяву. Вона стосувалась його колишнього продюсера та засновника лейблу Papa Music, Юрія Бардаша. Крупін раніше був лідером гурту "Корупція", який продюсував зрадник.

Про це він розповів в інтерв’ю "Телеграфу": Про погрози кадировців, проблему Віталія Козловського та долю "Корупції" — співак Михайло Крупін

Виконавець заявив, що колишній продюсер Юрій Бардаш порушував його авторські права. Тому він має претензії до зрадника.

"Безпосередньо у мене до нього є юридичні питання. Вважаю, що він порушував мої авторські та майнові права. Як він буде на них відповідати, почуємо, коли він повернеться", — поділився Міша.

Крупін вважає, що якщо Бардаш повернеться, то одразу потрапить до в'язниці. За словами співака, у такій позиції йому буде вигідніше розмовляти з експродюсером.

"Будемо розмовляти крізь ґрати, і в мене буде сильна переговорна позиція", — пожартував артист.

За словами виконавця, йому було легко попрощатися з музичним проєктом "Корупція". Натомість він почав писати треки українською мовою і це його надихає. У планах артиста — створити альбом, присвячений його рідному місту Харкову.

Раніше "Телеграф" писав про перехід Міші Крупіна на українську мову. Артист почав читати багато книг українською, зокрема, "Кобзаря" Тараса Шевченка.