"Я себе ненавиджу в такі моменти": Міша Крупін зробив відверте зізнання про війну

Читать на русском
Автор
Міша Крупін часто їздить до захисників на схід Новина оновлена 07 липня 2024, 17:56
Міша Крупін часто їздить до захисників на схід. Фото instagram.com/mishakrupin1

Співак розповів про враження, коли виступає для військових

Відомий український виконавець Міша Крупін, який різко висловився про зрадника Юрія Бардаша, розповів про своє враження під час виступів для військових, які зараз на сході боронять державу від російських окупантів.

Про це він розповів в інтерв’ю "Телеграфу": Про погрози кадировців, проблему Віталія Козловського та долю "Корупції" — співак Михайло Крупін

За словами 43-річного артиста, інколи українці, в тому числі й він, забувають, що у країні йде кровопролитна війна. Це дуже пригнічує співака, тому він завжди відвідує захисників та намагається підтримувати їх своєю творчістю та простим словом.

"Я себе ненавиджу в такі моменти. Постійно їжджу на схід, щоб повернутися до реальності", — зазначив Крупін. Чоловік вважає, що кожен артист зобов’язаний їздити та підтримувати українських бійців. Не примусово, підкреслив зірка, але по можливості.

"Я завжди від військових повертаюся позитивно натхненним. Якщо в тилу у знайомих є паніка "ой, все пропало", то там я набуваю ще більшої впевненості в нашу перемогу", — заявив артист.

Раніше "Телеграф" повідомляв, чому Міша Крупін не змінив своє сценічне ім’я з російського "Міша" на українське "Михайло". Також виконавець розповів про перехід на українську мову.