Хотів дітей, "одружувався" і шокував дивними фантазіями: що відомо про стосунки кулінара Євгена Клопотенка

Читать на русском
Автор
7000
Євген Клопотенко рідко говорить про особисте життя
Євген Клопотенко рідко говорить про особисте життя. Фото Колаж "Телеграфу"

Відомий шеф-кухар мріяв про "дівчину у клітці"

Український кулінар, переможець проєкту "МастерШеф" Євген Клопотенко, який сумнівається в актуальності відомої української композиції, рідко коли ділиться подробицями свого особистого життя. Проте, коли все ж чоловік розкриває певні деталі стосунків з жінками, українці нерідко дивуються його зізнанням.

"У мене немає такого, що ти з однією дівчиною все життя живеш. Зараз усі подумають, що я гулящий, бабій. Якщо мені подобається дівчина, і я з нею все життя проводжу, то мені здається, що це кінець світу. Мені з нею цікаво, круто, але я хочу з нею бачитися не дуже часто, не кожен день", — пояснив свою позицію Клопотенко в інтерв'ю "Суспільному" у січні 2023 року. Тода ж чоловік запевнив, що він не гей.

У червні Клопотенко повідав у програмі "Пекельні борошна" про дівчину з Миколаєва. Вона, як і Євген, теж має відношення до кулінарії — працює кондитеркою.

До речі, за рік до цього Євген, якому близькі "вільні стосунки" згадував, що його серце належить дівчині Валерії. Тому залишається загадкою, чи він був у стосунках з новою дівчиною, чи продовжував зустрічатися одночасно й з Валерією.

євген клопотенко
Фото: instagram.com/klopotenko

"Одруження" Євгена Клопотенка зі співачкою

Рік тому шеф-кухар заінтригував новиною про весілля зі співачкою Вікторією Родько, яка є солісткою гурту OY Sound System. Зірка кулінарії не став розкривати подробиці і повідомив, що з часом поділиться всіма деталями. Тим часом шанувальники вітали Євгена з одруженням.

євген клопотенко вікторія родько

Пізніше Клопотенко виклав в Інстаграм відео, яке було зроблене на "весіллі". Разом з виконавицею та гумористом Василем Байдаком відомий кухар заспівав пісню про донати для підтримки ЗСУ. Таким чином зірки хотіли привернути увагу до потреб військовослужбовців, благодійного збору на авто для медиків та й просто розважити українців.

Кулінар не один раз підкреслював, що не бачить себе з однією людиною на все життя. "Мені хочеться, щоб ми з людиною могли жити своє життя і було всім від цього добре. Вільні стосунки для мене – це я можу бути спокійним, жити своїм життям і мати людину, яка так само живе своїм життям. Ми можемо не жити разом, бачитися, проводити час, допомагати, підтримувати. Навіщо мати стандартні стосунки? Можливо, це можна було б зробити, але в мене інше життя вже", — зізнався кухар у грудні 2023 року у проєкті ТСН.ua "Наодинці".

євген клопотенко
Фото: instagram.com/klopotenko

У свіжому інтерв'ю Славі Дьоміну Євген розповів про останні серйозні стосунки, коли йому було 21 рік. Тоді він зустрічався з дівчиною протягом п'яти років і навіть мріяв про спільних дітей. Однак вони вирішили розійтися.

Наразі шеф-кухар знаходиться у стосунках. "Я не хотів стосунки. Але згодом зрозумів, що, коли є почуття, то вони потрібні. Тому зараз пробую робити кроки у стосунках. Раніше були лише емоції, але зараз інше", — відповів Клопотенко. Зазначимо, що ні одну зі своїх обраниць чоловік не розкривав.

До речі, у червні кухар шокував українців своїми фантазіями щодо жінок. Євген зізнався, що хотів би вкрасти якусь дівчину і посадити її в клітку. "Я кажу тобі – я би взяв якусь дівчину, вкрав її і посадив у клітку. Годував її, дивився б, як вона себе поводить – це мрія", — поділився відомий ресторатор.

євген клопотенко
Фото: instagram.com/klopotenko

Євген Клопотенко — український кулінарний експерт, шеф-кухар, бізнесмен та телеведучий. Він є засновником соціального проєкту "Нове шкільне харчування", спрямованого на зміну культури харчування "Cult Food", а також співзасновником ресторану "Сто років тому вперед". Клопотенко активно популяризує українську кухню на міжнародній кулінарній і культурній сцені та став ініціатором включення борщу до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.