"Реал" зі скандалом обійшов "Жирону" у чемпіонаті Іспанії: Вінісіус забив гол, двічі зігравши рукою в атаці (відео)

Читать на русском
Автор
1167
"Реал" святкує переможний гол
"Реал" святкує переможний гол. Фото twitter.com/realmadrid

В Іспанії, схоже, назріває новий суддівський скандал

У неділю, 21 січня, мадридський "Реал" обіграв "Альмерію" у рамках матчу 21 туру чемпіонату Іспанії сезону 2023/24. Напередодні мадридці виграли перший трофей у сезоні.

Зустріч, що проходила у Мадриді на стадіоні "Сантьяго Бернабеу", завершилася з рахунком 3:2 на користь господарів. Про це повідомляє "Телеграф".

Ключовим моментом у грі став другий гол Вершкових, забитий на 67-й хвилині зустрічі. Бразилець Вінісіус розігнав атаку Королівського клубу лівим флангом і випадковою після падіння зачепив м’яч рукою. Пізніше після навісу у штрафний майданчик бразилець рукою переправив м’яч у ворота "Альмерії". У мережі розгорілися суперечки через взяття воріт, хоча м’яч зарахували після перевірки VAR. Рефері вирішили, що футболіст пробив по воротах плечем.

Додамо, за рахунку 1:2 рефері не зарахував гол у ворота "Реала" через відмашку форварда.

Відеоогляд матчу "Реал" — "Альмерія"

Ця перемога дозволила "Реалу" піднятися на перше місце у турнірній таблиці Ла Ліги. До речі, у матчі з "Альмерією" ворота захищав Кепа Аррісабалага, українець Андрій Лунін провів гру на лаві запасних.

Раніше повідомлялося, що у півфіналі Суперкубка Іспанії ворота "Реала" захищав Кепа, який припустився кількох гольових помилок у грі з "Атлетіко". Дружина Луніна в соцмережах назвала чоловіка "номером один", через що спровокувала скандал у мережі. Нагадаємо, напередодні Андрій розлютив Анчелотті.