"Шахтар" підписав контракт із новим "Мудриком"

Читать на русском
Автор
516
Віктор Цуканов та Сергій Палкін
Віктор Цуканов та Сергій Палкін. Фото instagram.com/palkin.sergey

Футболіст у 18 років може пробитися в основу Гірників

У понеділок, 5 лютого, стало відомо, що "Шахтар" підписав довгострокову угоду із українським футболістом Віктором Цукановим. Напередодні донеччани провернули трансфер футболіста юнацької збірної Грузії.

Про вдалу угоду з Цукановим повідомив на своїй сторінці в Instagram генеральний директор Гірників Сергій Палкін. Функціонер зазначив, що юний півзахисник підписав контракт на 5 років.

У мережі вважають, що Віктор може стати наступною великою зіркою клубу після Михайла Мудрика та Георгія Судакова.

18-річний центрбек зараз перебуває на тренувальному зборі основної команди. Віктор забив гол у поєдинку з "Вележем" (2:3) і вразив головного тренера команди Маріно Пушича.

"Я вже говорив, що у Віктора є потенціал, і побачив я це ще минулого року, коли він тиждень тренувався з нами. Він демонструє відмінні результати, мені подобається його гра, у хлопця великий потенціал.

І те, що багато речей, які ми побачили у другому спарингу, йшли від нього – не лише гол, а й відкриття простору та створення нагод, – багато про що мені говорить. Тож Віктор на правильному шляху, щоб розвиватись як серйозний футболіст", – цитує Пушича пресслужба "Шахтаря".

Нагадаємо, Гірники показали заявку на Лігу Європи, там знайшлося місце і Цуканову. Раніше повідомлялося, що Судаков підписав нову угоду з "Шахтарем" із величезною клаусулою. Через це він може не перейти у європейський клуб.