Луческу знайшов новий клуб у Європі

Читать на русском
Автор
539
Мірча Луческу працюватиме в "Динамо"
Мірча Луческу працюватиме в "Динамо". Фото ФК Динамо (Київ)

Румунський фахівець підпише контракт з "Динамо" з Бухареста

Колишній наставник київського "Динамо" Мірча Луческу, який у середині сезону пішов з української команди, наступного сезону працюватиме у румунському "Динамо" з Бухареста. Президент румунського клубу Флорін Пруня анонсував угоду зі спеціалістом.

Водночас, яку посаду обійме Луческу в "Динамо" (Бухарест) поки що не повідомляється. Мірча поки що не визначився зі своєю роллю у команді, повідомляє Prosport.

"Мірча опиниться в "Динамо". Або як президент, або як менеджер, або як навіть тренер. Його майбутнє пов’язане з "Динамо", — заявив Пруня виданню.

За інформацією румунських джерел, сам коуч чекає пропозиції від національної збірної Румунії, з якою хотів би попрацювати до завершення кар’єри. У грудні Мірча також називався серед кандидатів на роль нового тренера французького "Ліона" та клубу другого румунського дивізіону "Корвінула".

Наразі "Динамо" (Бухарест) замикає турнірну таблицю чемпіонату Румунії після 24 ігор.

Луческу на початку листопада подав у відставку з посади головного тренера київського "Динамо" після поразки від "Шахтаря" (0:1) і з того часу перебуває без роботи.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу