"Впевнений у перемозі як ніколи раніше": промоутер Ф’юрі знайшов слабке місце у Усика

Читать на русском
Автор
Бій Усика та Ф’юрі нещодавно був перенесений
Бій Усика та Ф’юрі нещодавно був перенесений. Фото twitter.com/IFLTV

Вже 18 травня відбудеться довгоочікуваний поєдинок у надважкій вазі. У ньому за звання абсолютного чемпіона світу зійдуться українець Олександр Усик та британець Тайсон Ф’юрі.

У команді британця вже заявили, що знають, як можна перемогти Усіка. Промоутер Ф’юрі Френк Уоррен в інтерв’ю Sky Sports Boxing заявив, що його підопічний вивчив слабкі місця суперника.

"Я був на останньому бою Усика. Він бився з іншим моїм бійцем — Денієлом Дюбуа. Говоріть мені все що завгодно, але я завжди вважатиму, що той удар у 5-му раунді був легальним. Просто Усик видоїв з того епізоду все, що міг. Він отримав від рефері 4 хвилини на відновлення. Усик і раніше скаржився і стогнав, коли йому прилітало по корпусу", — зазначив він.

Також промоутер нагадав, що Ф’юрі дуже добре може використати слабкі місця своїх суперників.

"А далі все залежить від рефері. Якщо в рингу буде сильний рефері, то ми не побачимо повторення цієї нісенітниці. Адже це факт, Усик постійно плаче рефері. Він робив це і раніше. Він робить це після кожного пропущеного удару по корпусу. Нам потрібен сильний рефері. І все. І я щасливий. Я вам так скажу. Впевнений у перемозі як ніколи раніше. Після бою з Дюбуа я ще більше переконався, що Ф’юрі переможе", — завершив він.

Раніше "Телеграф" писав про те, що Ф’юрі заговорив про завершення кар’єри.