"Реал" із Луніним потрапив у ДТП дорогою на матч Ліги чемпіонів

Читать на русском
Автор
Автобус команди зіткнувся з легковиком
Автобус команди зіткнувся з легковиком. Фото facebook.com/RealMadrid

Перший матч плей-офф Ліги чемпіонів "Реал" та "Лейпциг" проведуть вже завтра.

Футболісти іспанського "Реала" (Мадрид) потрапили в аварію на шляху до німецького Лейпцигу для проведення матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з однойменною командою.

На автобані А4 в автобус мадридців врізався водій Toyota Avensis, повідомляє Bild. Легковик залишився без дзеркала і з іншими пошкодженнями, його ремонт обійдеться орієнтовно в три тисячі євро.

Все почалося з того, що працівники аеропорту Лейпцига влаштували 48-годинний страйк, через який "Реалу" довелося летіти до Ерфурта, що за 150 кілометрів від Лейпцига. Саме звідти гравці мадридського клубу діставалися Лейпцига автобусом.

Незважаючи на серйозні пошкодження легковика, на клубному автобусі мадридців залишилося лише кілька подряпин. Із людей ніхто не постраждав. Український кіпер Андрій Лунін також став учасником ДТП.

У вівторок, 13 лютого, "Реал" та "Лейпциг" проведуть перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Гра на "Ред Булл Арена" розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Також завтра у Копенгагені (Данія) відбудеться матч "Копенгаген" — "Манчестер Сіті". Дві гри відбуватимуться паралельно.

Раніше "Реал" зі скандалом обійшов "Жирону" у чемпіонаті Іспанії

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу