Мбаппе зламав опір: ПСЖ обіграв "Реал Сосьєдад" у Лізі чемпіонів (відео)

Читать на русском
Автор
Гравці "Реал Сосьєдада" не витримали тиску господарів поля
Гравці "Реал Сосьєдада" не витримали тиску господарів поля. Фото twitter.com/RealSociedad

Матч у столиці Франції приніс перемогу ПСЖ із рахунком 2:0

У Парижі завершилася перша гра 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якій "Парі-Сен-Жермен" приймав іспанський "Реал Сосьєдад" із Сан-Себастьяна. Переможець протистояння вийде до чвертьфіналу ЛЧ.

Поєдинок закінчився з рахунком 2:0, повідомляє "Телеграф". Головним героєм став Кіліан Мбаппе, який зламав опір гостей і забив перший гол у матчі майже через годину після початку гри.

З самого початку господарі поля захопили ігрову та територіальну перевагу і постійно чинили тиск на ворота суперника. Так, на 7-й хвилині Кілліан Мбаппе мав чудовий момент для того, щоб вивести свою команду вперед, але з його ударом впорався воротар гостей Реміро, який ефектно відбив м’яч у падінні. Поступово іспанці вирівняли гру, а на 45-й хвилині вже півзахисник "Реал Сосьєдад" Меріно сильно пробив з-за меж штрафного майданчика, але удар прийшовся в перекладину.

У другому таймі ПСЖ знову опанував перевагу і на 58-й хвилині Кіліан Мбаппе завершив розіграш кутового влучним ударом — 1:0. Після навісу з кутового м’яч підхопив Маркіньос і у боротьбі із захисниками зумів переправити м’яч на лідера команди.

Надалі господарі поля лише зміцнювали свою перевагу, проводячи одну атаку за іншою. І на 70-й хвилині Бредлі Барколя промчав краєм поля, вбіг до штрафного майданчика гостей і влучним ударом вразив ворота суперників, пробивши між ніг воротаря — 2:0.

Після цього гра трохи заспокоїлася і матч так і завершився впевненою перемогою парижан. Матч-відповідь в іспанському Сан-Себастьяні відбудеться у вівторок, 5 березня, через три тижні.

Раніше повідомлялося, що український воротар "Реала" Андрій Лунін з’явився на перших шпальтах іспанських ЗМІ. За інформацією деяких видань, боси мадридської команди йому запропонували новий контракт під враженням від чудової гри українця у матчі Ліги чемпіонів із РБ "Лейпциг".

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу