"Стримався заради дочок": В Іспанії фанат тицьнув пальцем гравцю між сідниць (відео)

Читать на русском
Автор
740
Лукас Окампос
Лукас Окампос. Фото Screenshot

Футболіст не проявив агресію у відповідь, адже за ним стежать діти

Вінгер "Севільї" Лукас Окампос просить, щоб Ла Ліга розібралася з інцидентом, що стався у матчі 23 туру чемпіонату Іспанії сезону 2023/24 проти "Райо Вальєкано" (2:1). Один з уболівальників під час гри тицьнув пальцем футболісту між сідниць.

Відповідний коментар Окампоса наводить estadiodeportivo. Момент інциденту, який трапився, коли Лукас готувався виконати аут, потрапив у трансляцію.

"Є кадри – сподіваюся, Ла Ліга поставиться до цього серйозно, як до расизму та подібних речей. Я не думаю, що вболівальники "Райо" такі, але завжди знайдуться дурні.

Всі ми знаємо, що може статися, якщо таке станеться у жіночому футболі. Я стримався, бо маю дві дочки, і я сподіваюся, що з ними не станеться подібного в майбутньому.

Сподіватимуся на заходи у відповідь, але я наполягаю, що ця дурість не може заплямувати вболівальників, які поводилися гідно", — сказав Окампос.

Огляд матчу "Райо Вальєкано" - "Севілья"

Раніше повідомлялось, що український форвард Роман Яремчук забив свій другий гол у чемпіонаті Іспанії. До цього українець засмутив "Вільярреал".