ПСВ — "Боруссія" Д: матч Ліги чемпіонів завершився скандалом

Читать на русском
Автор
1394
ПСВ — "Боруссія" Д Новина оновлена 21 лютого 2024, 09:33
ПСВ — "Боруссія" Д. Фото twitter.com/PSV

Команди не зуміли визначити переможця у першій грі

У вівторок, 20 лютого, нідерландський ПСВ у рамках першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2023/24 приймав німецьку "Боруссію" Д. Зустріч відбулася в Ейндховені.

Поєдинок, що проходив на "ПСВ-стадіоні", завершився з рахунком 1:1. Про це повідомляє "Телеграф".

Гра проходила у швидкому темпі з великою кількістю атак. У першому таймі більш щасливими були гості, які не лише зуміли не пропустити, а й забили важливий гол. На 24-й хвилині Доніелл Манел феноменальним ударом у ближню "дев’ятку" вразив ворота господарів.

На початку другого тайму тиск Червоно-білих вилився у гол, який з пенальті реалізував Люк де Йонг. До речі, 11-метровий удар був призначений за дуже спірний фол Хуммельса на Тілльмані. Сербський арбітр Срджан Йованович після перегляду VAR вибрав бік господарів.

ПСВ – "Боруссія" (Дортмунд) 1:1

Голи: Люк де Йонг 56 (пен.) – Мален 24

Попередження: Лосано 22 – Матсен 42, Шлоттербек 45+1

ПСВ: Бенітес – Тезе, Скаутен, Боскальї (Обіспо 90), Дест – Тільман, Верман, Саібарі (Мауро Жуніор 83) – Бакайоко, де Йонг, Лосано (Пепі 75)

"Боруссія" Дортмунд: Маєр – Ріерсон, Гуммельс, Шлоттербек, Матсен – Забітцер, Джан – Мален (Озкан 82), Ройс (Брандт 62), Санчо (Вольф 68) – Фуллькруг (Мукоко 82)

Статистика матчу ПСВ – Боруссія Д
Статистика матчу ПСВ – Боруссія Д

Повний відеоогляд матчу ПСВ — "Боруссія Д":

Нагадаємо, Червоно-білі на груповій стадії Ліги чемпіонів посіли 2-е місце у квартеті B, випередивши "Ланс" та "Севілью", програвши боротьбу за перше місце "Арсеналу". "Джмелі", у свою чергу, сенсаційно виграли "групу смерті", випередивши ПСЖ, "Мілан" та "Ньюкасл". Гра-відповідь між ПСВ і "Боруссією" Д запланована на 13 березня в Дортмунді (Німеччина).

Раніше довкола українського гравця "Боруссії" Д спалахнув скандал. Футболіста не викликали збірну України U-19, просто забувши про нього.