Чекає на Мудрика? Російська "любов" зіркового футболіста засвітила пишні форми на курорті (фото)

Читать на русском
Автор
2230
Віолетта Грачова та Михайло Мудрик Новина оновлена 28 червня 2024, 15:10
Віолетта Грачова та Михайло Мудрик. Фото Getty Images, колаж "Телеграфу"

Росіянка, можливо, чекає на форварда збірної України після вильоту з Євро

Російська модель Віолетта Грачова опублікувала фото з італійського курорту, де насолоджується сонцем та морем. Її фоловери відразу припустили, що росіянка чекає на форварда збірної України Михайла Мудрика, який може провести відпустку з моделлю після вильоту команди з Євро-2024.

Михайлу вже давно приписують роман із моделлю, яка має паспорт РФ. Дівчина прибрала прапор Росії зі сторінки в Instagram і заявляла, що любить український народ. Сам Михайло ніяк не оприлюднював своє особисте життя і не афішував можливі відносини з Віолеттою, повідомляє "Телеграф".

З іншого боку, футболіст ні з ким не пов’язаний стосунками, і вони можуть "випадково" побачитися у відпустці. Раніше Мудрик ставив "лайки" публікаціям моделі, але останнім часом перестав відзначати пости дівчини.

Фоловери моделі відреагували на фото своїми коментарями, не забувши згадати українського футболіста.

Також футболіст, можливо, замовив величезний букет троянд росіянці, чим вніс розкол у команду. У моделі під час Євро був день народження.

Раніше "Телеграф" повідомляв про можливий роман Мудрика та Грачової. Віолетта також відреагувала на хейт із боку українців на своїй сторінці.