Український клуб місяцями не платить зарплату гравцям: причина розсмішила мережу

Читать на русском
Автор
Світлана Неухацька виступила із заявою щодо ситуації у БК "Київ-Баскет" Новина оновлена 19 серпня 2024, 14:45
Світлана Неухацька виступила із заявою щодо ситуації у БК "Київ-Баскет". Фото facebook.com/kyivbasket

Клуб став отримувати менше грошей від спонсорів через війну

Баскетбольний клуб "Київ-Баскет" визнав заборгованості перед гравцями, назвавши кілька причин. Після цього виникнула неоднозначна реакція мережі.

Український коментатор Віталій Волочай на своєму telegram-каналі висміяв відповідь пресслужби київського клубу. Журналіст зазначив, що в українському спорті досі збереглися совкові традиції комунікації.

"Читаю зараз в фейсбуці баскетбольного клубу Київ-Баскет офіційне пояснення, чому 4 місяці не платять грошей гравцям, і хочеться істерично ржати. Ну тобто люди не платять зарплату, це норма в українському баскетболі, абсолютна норма. Можуть не платити 4 місяці, півроку, взагалі не платити, і коли на них тиснуть вони видають щось типу "Взагалі то гравці знали на що підписувалися, і взагалі партнери клубу гроші спрямовували на оборону країни, а ви вимагаєте на зарплати гравців". Це прям кумедно.

Комунікація в українському спорті це щось дуже примітивне, і все ще на рівні совкових традиція аля "ідіть в ж*пу, цей весь шабаш взагалі не для вас, а для боса", — написав Волочай.

Віталій Волочай
Віталій Волочай

Напередодні на сторінці БК "Київ-Баскет" у Facebook з’явилася офіційна заява директора клубу Світлани Неухацької з приводу висловлювань колишнього баскетболіста команди Назарія Кисільчука.

У мережі лише розкритикували слова Неухацької.

Раніше "Телеграф" повідомляв про скандал на Олімпіаді-2024 у Парижі. Українська штангістка Каміла Конотоп під час змагань із важкої атлетики у ваговій категорії до 59 кг зазнала серйозної травми після другого підходу. Тренери не зняли спортсменку зі змагань, і вона ризикувала здоров'ям заради медалі.