Корисна програма "Повітряна тривога" отримала оновлення: що вона тепер може

Читать на русском
Автор
Корисна програма "Повітряна тривога" отримала оновлення: що вона тепер може

Додатком користуються мільйони людей

Популярний в Україні додаток "Повітряна тривога" отримав нове оновлення версії 5.2, яке значно розширило його функціонал.

Як говориться на сайті розробника, компанії Ajax, тепер додаток може отримувати важливі сповіщення від місцевих обласних адміністрацій та Цивільного захисту щодо різних типів небезпек, а також інструкції щодо подальших дій.

Наголошується, що для кожного типу тривог було створено окреме звукове сповіщення. Крім них, додаток також буде надсилати текстові повідомлення, в яких буде вказано, в чому причина і що варто робити в такому випадку.

Вся інформація про небезпеку надходить безпосередньо від чергових центрів оповіщення цивільного захисту або від ДСНС.

Додаток "Повітряна тривога" було розроблено за підтримки Мінцифри, а завантажили його вже близько 26 мільйонів разів. В цей час він дозволяє отримувати повідомлення про ракетні удари, артилерійські обстріли, вуличні бої, радіаційну, хімічну загрозу, стихійні лиха та інші важливі сповіщення.

Про те, як встановити програму, можна дізнатися за цим посиланням.

Як повідомлялося раніше, "ПриватБанк" запустив додаткову функцію, яка має назву "Конверт". Її можна використовувати для накопичення власних коштів або донатів, а також розраховуватися "Конвертом" у закладах та установах.