Чи є шанси в українки? Букмекери дали прогноз на матч Свьонтек – Світоліна

Читать на русском
Автор
Українка обіграла суперницю у минулому очному матчі
Українка обіграла суперницю у минулому очному матчі. Фото instagram.com/wta

Перша ракетка України Еліна Світоліна у матчі 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Дубаї (Катар) зіграє проти першої ракетки світу Іги Свьонтек. Зустріч відбудеться 21 лютого та розпочнеться о 17:00.

На думку букмекерів, наша співвітчизниця має вкрай мало шансів на успіх. Польська тенісистка є очевидним фаворитом протистояння.

Так, на перемогу найкращої тенісистки світу можна зробити ставку з коефіцієнтом 1.14, тоді як на перемогу Світоліною пропонують коефіцієнт 7.20. На те, що Свьонтек переможе українку у двох сетах, пропонують коефіцієнт 1.42, а на те, що Світоліна зачепиться за одну партію — 3.95.

На перемогу Світоліної у двох сетах коефіцієнт встановлено на позначці 12.5. На те, що українка переможе з рахунком 2:1, можна зробити ставку з коефіцієнтом 10.5.

На минулій стадії турніру Світоліна грала проти німкені Тетяни Марії та здобула перемогу у двох сетах з рахунком 6:3, 6:3.

Цікаво, що в минулій очній зустрічі суперниць сильнішою була Еліна. Наша співвітчизниця обіграла першу ракетку світу у чвертьфіналі Вімблдону-2023.

Раніше "Телеграф" писав про підсумки Australian Open-2024 для українських тенісисток.