В Одесі жорстко покарали водія, який перекрив автомобілем виїзд (відео)

Читать на русском
Автор
3344
Герой парковки
Герой парковки. Фото Всевидяче око

Героя парковки жорстко покарали

Нахабне порушення правил паркування часто може виливатись не лише у штраф, але й на гнів громадян. Зокрема, з боку невдоволених інших учасників дорожнього руху можуть застосовуватись особливі штрафні санкції.

Схожий випадок трапився днями в Одесі. Відповідне відео поширюють у телеграм-каналах.

На відео видно, що водій автомобіля PEUGEOT 3008 з номерними знаками ВН3008ТО 2018 року випуску вирішив залишити своє авто просто на виїзді чи то з парковки, чи то з двору. Виїзд був невеличкий, тому авто повністю його перекрило.

Кілька молодиків вирішили провчити водія, забруднивши його авто сирими яйцями. Також на кузов та лобове скло машини наклеїли жіночі засоби гігієни. Невдоволені вчинком водія, вони вирішили використати нестандартний метод впливу. Після такого "теплого" прийому водій має, ймовірно, задуматися не лише про оплату штрафу, але й про свою репутацію серед мешканців міста.

Допис зібрав майже 5 сотень коментарів. Як завжди, коментатори розділились на 2 табори — одні підтримують хлопців, які вирішили зробити самосуд, інші ж кажуть, що їх треба піймати і відправити у поліцію, адже вони псують майно.

Штраф за неправильне паркування: довідка

Штрафи за неправильне паркування в Україні визначаються Кодексом України про адміністративні правопорушення. Відповідно до законодавства, розмір штрафу залежить від категорії порушення та його тяжкості. Зазвичай, за неправильне паркування штраф може становити від 340 до 850 гривень. Однак у випадку перекриття виїзду або створення істотних труднощів для руху, сума штрафу може бути збільшена. Також автомобіль можуть евакуювати.

Раніше "Телеграф" розповідав, що на Хрещатику герой парковки викликав гнів мережі та водіїв. Стало відомо, кому належить це авто.