Двері від автомобіля Mazda можуть продати з аукціону за $200 тисяч

Читать на русском
Автор
Mazda Protege
Mazda Protege. Фото olx.ua

Де решта частина авто, ніхто не знає

У далекому минулому двері, які можна побачити на фото, були частиною Mazda Protege, невеликого седана кінця 90-х — початку нульових. І скоро їх продадуть з аукціону.

За двері, розмальовані вуличним художником Бенксі, намагатимуться вторгувати 200 тисяч доларів. Це шалена ціна для авто, не кажучи вже про його невелику частину. Про це повідомляє видання Motor1.

Деталі

Дверку від автомобіля продадуть з аукціону Julien's Auctions. Вуличний художник Бенксі надав їй особливого змісту, намалювавши зображення людини, яка дивиться в небо.

Аукціонний дім оцінив свій лот від 100 до 200 тисяч доларів. Але дізнатись про це можна буде лише 15 лютого. Онлайн-торги вже розпочалися, і початкова ставка складає 25 тисяч доларів. За ці гроші можна купити кілька автомобілів Protege.

Насправді двері — це лише частина від творіння Бенксі. Відомо, що вуличний художник розмалював все це авто. Робота називалась "шалений кінь" або Crazy Horse. На картині зображувалось людей, що дивились на вантажівку. На неї насували коні в окулярах нічного бачення. Про місцеперебування решти автомобіля, який розмалював Бенксі, наразі нічого не відомо.

Раніше "Телеграф" писав, що в Україні помітили рідкісний Maserati, спроєктований легендарним дизайнером. Це унікальне авто для нашої країни.