Потужні та економні: названо 5 кращих гібридів, які заряджаються від мережі

Читать на русском
Автор
Авто на зарядці
Авто на зарядці. Фото technewsworld

Ці авто дозволяють економити і не хвилюватись за запас ходу

Гібридні автомобілі ідеально підходять для тих, хто не хоче переплачувати на автозаправках, але й не планує хвилюватися про запас ходу. Оскільки ці авто мають подвійну трансмісію — електричну та бензинову, вони приносять подвійну вигоду. Про найкращі із них розповідає видання Тechnewsworld.

Гібридні автомобілі бувають кількох видів. Є такі, які мають вторинну електричну систему, щоб використовувати енергію від двигуна. Але зараз таких уже майже немає. Сучасні автомобілі, що називаються плагін-гібридами, складаються з двигуна внутрішнього згоряння та електродвигуна. Ці машини можуть мати великий запас ходу на чистій електриці. Їх потрібно підзаряджати, як електрокари.

Polestar 1

Polestar 1

Найкращим гібридом у світі є Polestar 1. Він має величезний запас ходу в чисто електричному режимі, хоча є недешевим — 150 тисяч доларів.

Це практичний та спортивний автомобіль. А за таку ціну він точно буде майже ексклюзивним. Цікаво, що Polestar видає 600 кінських сил та розганяється з нуля до сотні за 4,3 секунди.

Range Rover Sport Autobiography

Range Rover Sport Autobiography

Range Rover Sport Autobiography є одним із найефективніших і доступніших гібридних електромобілів на ринку. Він також дорогий — 120 тисяч доларів, і видає 543 кінські сили. Але це позашляховик, тому він буде практичнішим. Автомобіль має великий простір для багажу, вантажність, позашляхові властивості та потужність.

BMW X5 xDrive50e

BMW X5 xDrive50e

Після своїх розкішних попередників BMW X5 xDrive50e може здатись дешевою машиною. Проте вона нічим не гірша — 483 кінські сили під капотом, розгін з нуля до сотні за 4,6 секунд. Переваг автомобілю додає перевірена німецька якість.

Volvo XC60

Volvo XC60

Volvo XC60 — чудовий та надійний автомобіль, який має близько 60 км запасу ходу на чистій електриці. Цей позашляховик потужністю 455 кінських сил розганяється від 0 до 60 за 5,9 секунди, а ціни починаються від 40 000 доларів США. А ще — він дуже надійний, не ламається навіть після 600 км пробігу.

Toyota Prius Prime

Toyota Prius Prime

Водії таксі часто користуються цим автомобілем, адже він є лідером за ціною. Базова вартість авто — від 32 тисячі доларів. Так, це не потужний автомобіль, але для пересування містом цілком згодиться. Запас ходу на чистій електриці тут складає близько 70 кілометрів, що є одним з кращих результатів на ринку.

Раніше "Телеграф" писав про нові автомобілі, які вийдуть у 2024 році. Вони варті того, щоб трішки зачекати.