Розпіарений пікап Tesla з нержавіючої сталі почав іржавіти: у мережі масові скарги (фото)

Читать на русском
Автор
695
Електропікап Tesla Cybertruck почав іржавіти Новина оновлена 15 лютого 2024, 15:22
Електропікап Tesla Cybertruck почав іржавіти

Модель лише нещодавно з'явилася на ринку, а з нею вже проблеми

Електропікап Tesla Cybertruck влаштував справжній фурор на ринку. Зібравши купу передзамовлень він, здавалося б, повинен бути чи не ідеальним. Утім, схоже, не так склалося, як гадалося.

За інформацією Carscoops, розпіарений електропікап Ілона Маска Tesla Cybertruck із нержавіючої сталі, схоже, почав іржавіти. Принаймні, про таке говорять користувачі цього автомобіля. Так, один із власників електропікапа заявив, що невеликі плями іржі почали утворюватися на кузові його нового авто вже після двох дощових днів. Разом із цим він додав, що навіть не встиг ще жодного разу його помити.

Електропікап Tesla Cybertruck почав іржавіти
Іржа на Tesla Cybertruck

Деякі подумали, що це пил або бруд. Утім, пізніше ще один власник Tesla Cybertruck написав, що помітив на його кузові схожу помаранчеву іржу. В посібнику користувача водіїв попереджають, що кузовні панелі Cybertruck з нержавіючої сталі "за певних обставин можуть усе ж зазнати корозії". У сервісному центрі Tesla корозію задокументували та пообіцяли усунути, як тільки отримають необхідні для цього інструменти.

Додамо, що Tesla Cybertruck позиціонує себе, як автомобіль, здатний захистити водія від куль. Утім, схоже, що від іржи захистити він не в змозі.

Електрокар пропонується у трьох комплектаціях. Найдорожча — тримоторна. Вона здатна досягти швидкості 60 км/год за 2,9 секунди, мати 804 км пробігу на одному заряді і коштувати від 69 900 доларів. Ціна версії з подвійним двигуном починається від 49 тисячі доларів і отримала 482 км пробігу, тоді як з одним мотором модель проходить більше 400 км і коштує від 39 900 доларів.