Перший у світі Tesla Cybertruck, який змінює колір, показали у Мережі (фото)

Читать на русском
Автор
Tesla Cybertruck Spectrum
Tesla Cybertruck Spectrum. Фото скриншот Youtube

Авто викликало значний резонанс на вулиці Лос-Анджелеса

З моменту свого виходу, та і до того, пікап Tesla Cybertruck наробив багато шуму. Його критикували і за шалену вартість запчастин, і за те, що реальний запас ходу виявився удвічі меншим, ніж заявляли.

Та попри це автомобіль став шалено популярним, і на його постачання очікує багато покупців як у США, так і в інших країнах світу.

Tesla Cybertruck Spectrum — особливості незвичайного дизайну авто

Та навіть власники унікальних та поки що рідкісних Tesla Cybertruck деколи хочуть ще більше виділитись з-поміж сірої маси. Наприклад, днями просто перед концертним залом "Діснею" в Лос-Анджелесі, США, помітили футуристичний пікап.

Він видається зовсім іншим, адже має незвичайний дизайн. Пікап покритий вініловою плівкою під назвою Spectrum. Її виготовляє компанія Inozetek. Кожна панель виглядає як іншого кольору, бо відбиває світло залежно від кута освітлення. Колірна гама варіюється від фіолетового до жовтого та червоного.

Вигляд Tesla Cybertruck, обклеєного плівкою, спровокував значний резонанс. Сотні перехожих фотографують незвичайний автомобіль та роблять знімки біля нього.

Раніше "Телеграф" писав, що перший Tesla Cybertruck уже в Україні. Це авто продають вдвічі дорожче, ніж в США.