Їхня вартість різко падає: названо 6 найменш ліквідних авто

Читать на русском
Автор
802
Продаж авто Новина оновлена 18 лютого 2024, 10:33
Продаж авто. Фото carsguru.net

Деякі з них дуже достойні, їх просто не потрібно продавати

Під час купівлі авто кожен сподівається на вигідну покупку, яка служитиме багато років. Потім, коли людина врешті хоче продати своє авто, вона хоче отримати пристойні гроші.

Та складається так не завжди. Про 6 автомобілів, які ви не зможете продати за розумною ціною, розповідає finance.yahoo.

Hyundai Genesis

Hyundai Genesis

Genesis — дводверне купе, що є частиною розкішного бренду від Hyundai, коштує приблизно як Acura та Lexus. Але всього за рік він може знецінитись на 38%. Тому експерти рекомендують купувати цю машину у вживаному стані.

Kia Cadenza

Kia Cadenza

Kia Cadenza — це седан середнього розміру, який виготовляється під брендом Kia Motors. Цей автомобіль становить собою комфортний і стильний варіант для тих, хто шукає преміумвраження від свого транспортного засобу. Так як і Genesis, він протягом року втратить 38% від своєї вартості.

Maserati Ghibli

Maserati Ghibli

Як ви уже могли помітити, подібні проблеми є у багатьох розкішних авто. Ghibli, спортивний седан італійського автовиробника Maserati, — це преміумавтомобіль. Проте він має купу проблем, пов’язаних з дешевими запчастинами та елементами салону. Наприклад, елементи керування вікнами тут не надто високої якості.

Його високий цінник та сумнівна надійність — причини того, що уже за 5 років автомобіль втрачає понад 50% початкової вартості. Тому краще купити інший розкішний автомобіль, якщо ви плануєте продати його пізніше.

BMW 7 серії

BMW 7 серії

Купуючи дорогий автомобіль, водій очікує найновіших та найкращих автомобільних технологій, першокласних функцій тощо. Але деколи виробник автомобілів конкурує сам із собою. Це стосується BMW 7 серії.

Ця модель має надмірно високу ціну, хоч і оснащена надсучасними технологіями і шикарним салоном. Та саме високий цінник — причина того, що модель сильно знецінюється з часом. BMW 7 серії сильно знижуються у ціні, оскільки сам же BMW випускає кращі автомобілі за нижчу ціну. За 5 років модель втрачає у вартості понад половину.

Ford Expedition

Ford Expedition

Ford Expedition є одним з найбільш продаваних позашляховиків американського бренду. Та мало хто знає, як сильно він неліквідний. За 5 років ви зможете його продати лише за половину вартості. Хоча це не робить автомобіль гіршим — він продовжує залишатись чудовим сімейним позашляховиком. Просто не треба його продавати.

GMC Yukon

GMC Yukon

GMC Yukon не дуже популярний в Україні, проте на інших ринках його цінують як міцний сімейний автомобіль. На жаль, він просто пожирає пальне. Саме через це за перший рік автомобіль втрачає 33% своєї вартості.

Як писав "Телеграф" раніше, в Україні продають "ексклюзивний" трактор. Він, за заявою власника, "підходить для виїзду в місто, збирає погляди".