Ламав двірники і сидів на капоті: у Києві водії елітних позашляховиків емоційно з'ясовували стосунки (відео)

Читать на русском
Автор
575
Суперечка на дорозі ледь не переросла в кровопролиття
Суперечка на дорозі ледь не переросла в кровопролиття. Фото Колаж "Телеграфа" / Фото: соціальні мережі

Незграбно підрізав і майже лишився двірників

У нашому суспільстві статус часто вимірюється маркою автомобіля, а тому легко забути, що справжня цінність водія визначається за його поведінкою на дорозі. Нещодавній інцидент у Києві, де власники елітних позашляховиків влаштували справжнє шоу.

Ця подія навіть потрапила на відео, яке привернуло неабияку увагу в інтернеті. Хоча водіям варто зберігати спокій у конфліктних ситуаціях та звертатися до правоохоронних органів у разі порушення прав на дорозі.

Через що стався конфлікт

Конфлікт розгорівся через небезпечний маневр одного з водіїв. Отже, причиною сутички стало те, що один з водіїв підрізав іншого. У відповідь постраждалий учасник руху вирішив помститися, перешкоджаючи проїзду кривдника.

Ситуація загострилася, коли один з чоловіків вчепився за двірники автомобіля опонента та намагався залізти на капот. Інцидент привернув увагу інших учасників дорожнього руху, які втрутилися у конфлікт. На жаль, невідомо, чим саме закінчилася ця неприємна ситуація.

Цей випадок підкреслює важливість дотримання правил дорожнього руху та взаємоповаги між водіями, незалежно від марки та вартості їхніх автомобілів. Щоб локальна дорожня суперечка не переросла у резонансну подію, яка привернула увагу широкої аудиторії.

Раніше "Телеграф" розповідав, що під Києвом водійка-неадекватка пошкодила інше авто і нахамила власнику. Подряпавши машину, вона навіть не перепросила за свою необережність.