"Дуже красиво вчинили": задоволений Паша "Мерседес" був помічений у Печерському суді, що каже (відео)

Читать на русском
Автор
1751
"Дуже красиво вчинили": задоволений Паша "Мерседес" був помічений у Печерському суді, що каже (відео)

Павло був небагатослівний

Сьогодні, 22 січня, у Києві обиратимуть запобіжний захід затриманому в Одесі Роману Гринкевичу. Щоб першими дізнатися про всі подробиці "Телеграф" вирушив до суду, але несподівано зустрів іншого цікавого персонажа — митрополита УПЦ МП Павла (ще відомого в народі, як "Паша Мерседес").

Передає кореспондент "Телегнрафу" Ян Доброносов. На його відео можна побачити, як митрополит виходить із будівлі суду із явно задоволеним зовнішнім виглядом.

Чим конкретно він задоволений наразі невідомо, проте у розмові з нашим кореспондентом митрополит заявив таке:

"Дуже красиво поступили. Списи господи. І суддю і прокурора нехай Господь укрєпляє", — сказав він і поїхав.

Нагадаємо, що у серпні 2023 року митрополита Павла було звільнено з-під варти та поміщено під домашній арешт, який у листопаді йому продовжили до 29 листопада. Він проходить у справі, де його звинувачують у підтримці агресивної війни проти України. У разі доказу його провини колишньому митрополиту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Відповідну підозру йому було пред’явлено 13 липня 2023 року.

Раніше ми писали про те, що голову Тульчинської єпархії УПЦ (МП) єпископа Йонатана (Анатолій Єлецьких) засудили до п’яти років ув’язнення з конфіскацією майна.