Роман Гринкевич прийшов до суду у кросівках Louis Vuitton за десятки тисяч гривень: є перша реакція мережі на фото

Читать на русском
Автор
1056
Роман Гринкевич
Роман Гринкевич

Таке взуття обійдеться недешево

Український бізнесмен Роман Гринкевич, якого підозрюють у причетності до великої схеми розтрати коштів для ЗСУ, прийшов на судове засідання у кросівках від відомого бренду.

Відповідним знімком поділився кореспондент "Телеграфа" Ян Доброносов, який був присутнім у залі судових засідань, а користувачі мережі швидко впізнали бренд взуття та вартість конкретної моделі.

Як виявилося, це кросівки компанії Louis Vuitton, вартість яких оцінюється щонайменше в 900 доларів, хоча, за іншою інформацією, йдеться про модель за 1600 доларів (33,6 — 60 тисяч гривень).

Користувачі мережі із цього приводу мовчати не стали.

Користувачі звернули увагу також і на те, що в осіб, що конвоюються, не може бути шнурків, як і ряду інших предметів на кшталт ланцюжків, ременів, годинників і т.д. Вилучити їх слід на випадок якщо затримана особа скористається ними, щоб нашкодити собі чи оточуючим.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що 17 січня Роману та Ігорю Гринкевичам оголосили про підозру. Йдеться про справу з поставками одягу для Збройних сил України, через які державі було завдано збитків на понад 1 мільярд гривень.

У матеріалах слідства йдеться про те, що бенефіціар трьох підприємств створив злочинну організацію з метою заволодіння бюджетними коштами. Учасники уклали договір із Міноборони на постачання одягу для військових ЗСУ, проте поставлена продукція виявилася неякісною.

Вранці 22 січня Романа Гринкевича затримали в Одесі, згідно з повідомленням правоохоронців, він саме намагався втекти за кордон.