П’ятеро дітей опинилися у вогняній пастці: на Київщині спалахнув житловий будинок (фото)

Читать на русском
Автор
На Київщині сталася серйозна пожежа у будинку
На Київщині сталася серйозна пожежа у будинку. Фото ДСНС Київщини

Займання було на площі 81 кв.м

У Бучанському районі Київської області під час пожежі в будинку було врятовано п’ятеро дітей та двох дорослих. Рятувальникам було складно потрапити всередину через ґрати на вікнах, але, на щастя, все закінчилося добре.

Інцидент трапився у селі Червона Слобода на вул. Польова о 03:50 2 лютого. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Київщини.

"Після прибуття було встановлено, що горить двоповерховий житловий будинок. Рятувальники звернули увагу на те, що поряд з будинком знаходяться дитячі коляски та велосипеди — тому всередині є діти. Але потрапити до будинку було неможливо, бо на вікнах були ґрати. Сім’я всередині прокинулась. і намагалася вибратися на зовні, але вогонь уже охопив двері» — йдеться у повідомленні.

Рятувальники зрізали грати та допомогли вибратися через вікно всій родині – дітям 2023, 2022, 2020, 2015, 2012 р.н. та двом дорослим 1992 року народження.

"Як розповіли сусіди, викликаючи рятувальну службу, вони не знали, що в будинку є люди, бо сім’я виїжджала на захід країни й лише кілька днів, як повернулася", — розповіли надзвичайники.

Зазначається, що пожежу було ліквідовано о 05:50. Займання було на площі 81 кв. На щастя, ніхто не постраждав. Причина займання встановлюється.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що ввечері 17 січня у Києві сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Гасіння ускладнилося сильним захаращенням квартири.