Піщані пляжі і кришталево чиста вода: ідеальний відпочинок на Вінниччині (фото)

Читать на русском
Автор
Черепашинівський кар'єр
Черепашинівський кар'єр. Фото Колаж Телеграфу

Ви повинні побувати тут

Україна багата на неймовірної краси озера та курорти для відпочинку. Один із таких — Черепашинецький кар’єр, що на Вінниччині. Відпочинок там точно залишиться у вашій пам’яті надовго і не вдарить по гаманцю.

На Черепашинецький кар’єр з’їжджаються люди з усіх куточків України. І не дивно, адже це мальовниче місце — ідеальне і для сімейного відпочинку, і для відпустки з друзями. "Телеграф" розповідає, чому варто відвідати Черепашинецький кар’єр і скільки коштує відпочинок там.

Черепашинецький кар’єр

Вода в озері має бірюзовий відтінок і майже прозора. Оточений кар’єр зеленими хвойними лісами та пагорбами. Максимальна глибина у водоймі сягає 100 метрів. Колись у кар’єрі видобували граніт, однак зараз це курортне місце.

Черепашинецький кар’єр
Фото: goldfishnet.in.ua
Черепашинецький кар’єр
Фото: goldfishnet.in.ua

Ціни на відпочинок

На сторінці в Інстаграм однієї бази відпочинку на Черепашинецькому кар’єрі зазначено, що житло з усіма вигодами можна зняти від 2200 до 3500 гривень. Діткам до 3 років безкоштовно. На сторінці також вказано, що можна приїздити з тваринками. Також є можливість орендувати катамаран, лежак і навіть альтанки на воді. Ціни на розваги варіюються від 300 до 800 гривень.

Фото: instagram.com/maldiv_vn
Фото: instagram.com/maldiv_vn
Фото: instagram.com/maldiv_vn

Де знаходиться Черепашинецький кар’єр

Озеро розташоване у селі Черепашинці Калинівського району. Від Вінниці — 43 кілометри. Доїхати можна власним транспортом або на автобусі. Тричі на день ходить автобус "Вінниця — Голубівка" через село.

Раніше "Телеграф" розповідав, скільки коштують вихідні у Ворохті і чому варто туди поїхати. Це райський куточок з атмосферою Гоґвортсу.