Працювала на каналах Медведчука і була в окупантів у Донецьку: де зараз телеведуча Діана Панченко та як вона виглядає

Читать на русском
Автор
570
Діана Панченко ще до повномасштабної війни мала проросійські погляди
Діана Панченко ще до повномасштабної війни мала проросійські погляди. Фото Колаж "Телеграф"

Минулого року Служба безпеки України оголосила їй підозру у держзраді

Діана Панченко, яка називає себе "журналістом року в Україні" і особистим ворогом Зеленського, а насправді є рупором російської пропаганди, після початку війни зрадила Україну та втекла до Росії. Телеведуча медвечуківських телеканалів має підозру в держзраді, але продовжує генерувати фейки про Україну, війну та українську владу.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, що відомо про Діану Панченко, як вона зараз виглядає і чим займається.

ведуча Діана Панченко

Діана Панченко — що про неї відомо

Діана Панченко відома в Україні, як журналістка та ведуча медвечуківських телеканалів NewsOne, Перший незалежний та Ukrlive. Після введення санкцій у 2021 році проти проросійських телеканалів NewsOne, ZIK та "112 Україна" перейшла працювати на телеканал "Перший незалежний", який також належав до холдингу зрадника Медведчука.

Коли розпочалося повномасштабне вторгнення Росії в Україну, Діана Панченко підтримала російських окупантів, виправдовувала війну, а потім з’явилася в окупованому Донецьку, звідки продовжила підтримувати російську пропаганду.

зрадниця Панченка

У жовтні 2023 року слідчі Служби безпеки України оголосили Діані Панченко про підозру в державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану. Звинувачення висунуто за ч. 3 статті 436-2 Кримінального кодексу України за виготовлення та розповсюдження матеріалів, які містять виправдання збройної агресії РФ проти України.

Де зараз Діана Панченко і чим вона займається

Телеведуча-пропагандистка не зраджує собі і продовжує нести в маси фейки та дискредитацію України та української влади, виправдовуючи Путіна та його війну. Після того, як в Україні було заблоковано її ютуб-канал рішенням РНБО, Діана Панченко створила англомовний аккаунт у соцмережі Х і продовжує розповсюджувати прокремлівську пропаганду, критикуючи "київський режим" та особисто Зеленського.

Панченко

Після втечі з України на початку війни Діана Панченко спочатку засвітилася в окупованому Донецьку. Можливо, зараз вона живе в Росії чи за кордоном. Сторінки пропагандисти у соцмережах Facebook та Instagram заблоковані, як і ютуб-канал.

Діана Панченко
Діана Панченко в окупованому Донецьку

Раніше "Телеграф" розповідав про одного із головних зрадників України. Ким був Сальдо до окупації Херсона і як він пов’язаний із Олею Фреймут.