Топчиновник Запорізької облради погорів на хабарі: у ЗМІ назвали його ім’я

Читать на русском
Автор
1973
Топчиновник Запорізької облради погорів на хабарі: у ЗМІ назвали його ім’я

Чиновнику може загрожувати великий термін

Заступник голови Запорізької обласної ради попався на хабарі та був затриманий правоохоронцями. Разом з ним було затримано його помічника, а також місцевого депутата.

Як повідомляє пресслужба СБУ, підозрювані намагалися підкупити директора обласного медичного закладу, який мав сприяти одній компанії, щоб та перемогла у тендері із закупівлі медичної продукції.

Зазначається, що затримання відбулося відразу після отримання зловмисниками всієї суми неправомірної вигоди. Тепер же СБУ разом із НАБУ проводить обшуки за місцем проживання фігурантів справи.

Проти затриманих відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 369 (пропозиція, обіцянка чи надання неправомірної вигоди посадовцю). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання про вручення підозри.

Як повідомляє Liga, вказаним заступником голови облради є Владислав Куценко. Його обрано від "Батьківщини", а у 2015-2016 роках він був головною медійною особою Генеральної прокуратури.

Як повідомлялося раніше, у Запоріжжі СБУ нейтралізувала злочинне угруповання, яке тримало в страху мешканців міста. Затримано рекетир, які "вибивали" гроші з дружини загиблого воїна ЗСУ та погрожували вбити їхню дитину.