Джей Ло вразила екстравагантним образом на кутюрному тижні моди в Парижі (фото)

Читать на русском
Автор
542
Джей Ло у квітковому пальті
Джей Ло у квітковому пальті. Фото Getty Images

Зірка обрала яскравий сюрреалістичний образ, продумавши його до дрібниць

У Парижі відбувся черговий Тиждень моди, без якого важко уявити світову столицю моди. Відомі зірки, талановиті стилісти є першими гостями на таких масштабних заходах, а цього разу серед знаменитостей була американська акторка та співачка Дженніфер Лопес, яка нещодавно засвітила у новому кліпі сукню від українського дизайнера.

Зірка обрала яскравий сюрреалістичний образ, продумавши його до дрібниць. Джей Ло вперше за тривалий час була із короткою зачіскою, яка повністю відкривала її обличчя.

Дженніфер Лопес
Джей Ло в незвичайних окулярах. Фото Getty Images

Біле коротке пальто зірки нагадувало море ніжних пелюсток. Білий гольф та чорні легінси прекрасно вплелися в оригінальний образ – словом, нічого зайвого і лише правильні акценти. А чорні класичні туфлі на невисоких підборах підкреслили красиві ніжки артистки.

Доповнили лук виконавиці масивні сережки, сюрреалістична сумочка та золоті окуляри, які стилістично перегукувались між собою.

Раніше "Телеграф" писав, що Дженніфер Лопес розповіла про свої секрети краси. Знаменитість оприлюднила короткий урок макіяжу.