EL Кравчук знову на українській сцені: що артист каже про зірок, які чкурнули за кордон

Читать на русском
Автор
725
EL Кравчук засуджує зірок-зрадників, які живуть у Росії Новина оновлена 23 січня 2024, 07:13
EL Кравчук засуджує зірок-зрадників, які живуть у Росії. Фото Телеграф

Якщо в 90-х мегапопулярний EL Кравчук був епатажною зіркою, яка мала величезні аудиторії, то зараз це артист, який скоріше поважає камерність

Популярний український виконавець EL Кравчук, який був на піку популярності в 90-х, продовжує займатися творчою діяльністю, не забуває про волонтерство та допомагає українській армії. Він з осудом говорить про артистів, які проміняли Україну, де відбулося їхнє становлення, на країну-агресорку, де можна добре заробити, забувши про совість та закривши очі на репутацію.

В інтерв'ю "Телеграфу" артист розповів, що думає про запроданку Ані Лорак в Росії та Олега Винника, який пов'язав своє життя з Німеччиною. Він вважає, що дороги назад для цих виконавців немає.

Артист свого часу товаришував із артисткою-зрадницею Ані Лорак, проте наразі він навіть і думати не хоче про те, щоб відновити спілкування. У виконавця не вкладається в голові, як можна так низько впасти.

Ані Лорак
Ані Лорак в очах EL Кравчука є звичайною заробітчанкою

"Я розумію, що можуть бути якісь обставини, але взагалі нікому цього не побажав би. Це стосується й деяких інших артистів, що теж так низько впали. Говорю про людей, які народилися в Україні, яким Україна все дала, і таке робити", — наголосив EL Кравчук.

Виконавець переконаний, що ніякі американці чи ще інші люди не здатні захистити нас краще, ніж ми самі.

"Підтримувачам України, звісно, можна подякувати. Але ж, якщо буде якась екстремальна ситуація в Україні, ми всі станемо знову. Я вірю в це без зайвих слів", — підкреслив артист.

Говорячи про Олега Винника та інших зірок, про яких вже фактично забули в Україні, артист наголосив, що зі зрадниками не потрібно нічого робити.

Олег Винник
EL Кравчук вважає, що Олег Винник жив і живе німецькою сценою

"Чи потрібно їх "люструвати", видалити їхні пісні з усіх баз, чи щось таке? Не знаю. Якщо люди не люблять цих зірок, вони не слухають їхні пісні. Композиції самі зникнуть кудись по нецікавості. Я вважаю, що їх не будуть слухати", — вважає EL Кравчук, який взагалі намагається про них не думати.

На думку артиста, історія сама зробить ревізію, бо вона сама відсіює непотріб, а обирає найкраще з пісень, живопису, музики та поезії.

EL Кравчук акцентував увагу на тому, що Олег Винник насправді ніколи не був дотичним до України. Практично увесь час він перебував у Німеччині ще до того, як "облюбував" Київ. Відповідно німецька сцена йому набагато ближча.

"Мабуть, він повернеться до цього, як і виступав на німецькій сцені раніше. І буде жити, як і жив до того, як вирішив пару років у Києві працювати і пару мільйонів євро вивезти в Європу після виборів. І все. Буде цікаво, коли дізнаються, скільки він заробив на цих виборах, на яких всі програли. Ніхто там не виграв, але гроші заплатили", — уточнив EL Кравчук.

EL Кравчук
EL Кравчук має чимало проєктів в Україні

Додамо, що EL Кравчук також неодноразово виступав у Німеччині, проте його завжди кортіло повернутися додому, де він потрібен. Якщо в 90-ті артист любив епатувати, то зараз він скоріше обирає камерність.

Раніше "Телеграф" писав, що EL Кравчук відповів хейтерам, чому не служить. Виконавець знає, що окрім тих, хто безпосередньо воює зі зброєю в руках, є багато професій, які потрібні в армії.