Стрункі ноги та осина талія: зірка "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон відвідала популярне телешоу у короткій сукні

Читать на русском
Автор
1543
Дакота Джонсон та Джиммі Феллон
Дакота Джонсон та Джиммі Феллон. Фото Getty Images

Акторка не перестає вражати пікантними сукнями

Популярна американська акторка Дакота Джонсон підкорила світ стрункою фігурою. Вона не перестає дивувати появами в ефектних відкритих нарядах. Цього разу зірка "50 відтінків сірого" блиснула своєю ідеальною фігурою на одному з найпопулярніших американських шоу.

Вчора, 22 січня, вийшов випуск "Вечірнього шоу з Джиммі Феллоном", де зірка підкорила глядачів стильним луком. Дакота мала ефектний вигляд.

Для цієї події акторка обрала чорну мінісукню з відкритими плечима та спиною. Лук виглядав просто і розкішно водночас. Чорні туфлі на високих підборах підкреслили її стрункі ноги, а сукня, що облягала талію, зробила образ ефектним. Доповнила свій аутфіт акторка акцентним кольє та великою каблучкою.

Дакота Джонсон
Дакота Джонсон. Фото: Getty Images
Дакота Джонсон
Дакота Джонсон. Фото: Getty Images

Щодо зачіски, то Дакота обрала розпущене волосся з легкими локонами. Не стала акторка й робити складний макіяж. Зірка обрала теплі тони. Неяскравий рум’янець, нюдові губи та злегка виділені очі. Макіяж та зачіска зробили образ невимушеним та розкішним водночас.

Дакота Джонсон
Дакота Джонсон. Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що Ніколь Кідман з’явилася на публіці у відкритій сукні. Зірка відвідала прем’єру фільму, в якому зіграла одну з головних ролей та вразила всіх пікантним вбранням.