Українські блогери розсмішили мережу пародією на Морозюк (відео)

Читать на русском
Автор
756
Морозюк наголошувала, що нічого не знала про доходи Гринкевича
Морозюк наголошувала, що нічого не знала про доходи Гринкевича. Фото instagram.com/sonya.moroziuk/

Блогерки висміяли наївність дівчини, яка не цікавилася бізнесовими справами екскоханого

Блогерки Анастасія Марків та Наталія Чабан, які дотепно обігрують життєві ситуації та відомі скандали, потішили шанувальників новою пародією. Героїнею гумористичного шедевру стала художниця Соня Морозюк, яка розірвала стосунки з Романом Гринкевичем, та заявила, що навіть не здогадувалася, звідки в її коханого гроші на коштовності та інші предмети розкоші.

Блогерки в TikTok іронічно поглянули на наївну дівчину, яка не цікавилася бізнесовими справами Гринкевича, бо "малювала картини". Дівчата талановито обіграли рішення обманутої Соні "залишитися Морозюк".

Дотепні дівчата щиро посміялися з наївності обманутої дівчини

До речі, відео Марків та Чабан переглянули понад 1,3 мільйони користувачів.

"Де береш ти гроші – мені ти не кажи, а виставку картинок скоро оплати", – співають дівчата, натякаючи, що творчість Морозюк доволі посередня.

Анастасія і Наталія пожартували, мовляв, що взяти з дівчини, яка не розуміється на справах коханого, а подарунки за тисячі євро приймає без думок про те, звідки такі суми у чоловіка.

Соня Морозюк
Соня звикла до розкішного життя

"Їм може просто дали, чого зразу хабар? У мене, чесно, з рота аж вилетів омар. Я залишаюсь Морозюк! А наречений мій є жук. А де я знала, що то є, і де він гроші ті бере?" – посміялися блогерки.

Дівчата-гумористки дали слушну пораду, мовляв, варто обирати таку жінку, як, приміром Оксана Марченко, яка захищала коханого Віктора Медведчука до останнього, такі жінки і в вогонь, і в воду. Вони також згадали і про Людмилу Янукович, яка з девізом "батя, я стараюсь", брала гроші у чоловіка з тумби та поняття не мала, як вони там знову з’являються.

Пародія дуже сподобалась підписникам, дівчата і справді мають неабиякий талант до перевтілення та вміють зазирнути в суть.

Раніше "Телеграф" писав, що українці жартують через розрив стосунків між Сонею Морозюк та Романом Гринкевичем. Чоловік вкладав неабиякі кошти в кар’єру майбутньої вірної супутниці життя, проте щось пішло не так.